ASPIRE Kit Boxxer 80w

Aspire
ASPIRE Kit Boxxer 80w Ηλεκτρονικό τσιγάροASPIRE Kit Boxxer 80w Ηλεκτρονικό τσιγάρο
49,00 €
Ηλεκτρονικό τσιγάρο με μέγιστη ισχύ τα 80watt, πολλαπλές λειτουργίες και αναβαθμισμένη πλακέτα.
Κωδικός: 011679
Απόθεμα: Περιορισμένο
Διαθεσιμότητα: Παράδοση 1 εώς 3 ημέρες
Αγοράζοντας αυτό το προϊόν κερδίζετε 49 πόντους ή έκπτωση 2.45€ για επόμενη παραγγελία.
Επιλέξτε παραλλαγή
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

b3 1

Το ASPIRE Kit Boxxer 80w είναι ιδανικό ηλεκτρονικό τσιγάρο για MTL, RDTL και DTL. Με μια εξωτερική μπαταρία 18650, φτάνει τα 80W, με μια κομψή οθόνη OLED 0,96" και κουμπί εύκολου κλειδώματος. Συνδυάστε το με τον ατμοποιητή AF Tank, πρωτοπόρο στη συμβατότητα και με αντιστάσεις της σειράς AF με τις καλύτερες πωλήσεις στον κόσμο, προσφέροντας κορυφαία απόδοση γεύσης και μεγάλη παραγωγή ατμού.

ASPIRE Kit Boxxer 80w slider 01

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο ASPIRE Kit Boxxer 80w αποπνέει κομψότητα και φινέτσα με την κορυφαία δεξιοτεχνία και τον κομψό σχεδιασμό του. Κατασκευασμένο από ανθεκτικά αλλά ελαφριά υλικά, κάθε λεπτομέρεια έχει τελειοποιηθεί σχολαστικά, με αποτέλεσμα ένα άψογο φινίρισμα που αρέσει στους ατμιστές που εκτιμούν τόσο την αισθητική όσο και την απόδοση.

ASPIRE Kit Boxxer 80w slider 02

Η οθόνη TFT 0.96″ παρέχει δεδομένα σε πραγματικό χρόνο. Με 33 επίπεδα φωτεινότητας, κλειδώστε και ξεκλειδώστε εύκολα το κουμπί ενεργοποίησης, καθώς και τα κουμπιά “+” και “-”, με απλές κινήσεις. Αυτή η λειτουργία όχι μόνο αποτρέπει την ακούσια ενεργοποίηση, αλλά και προστατεύει από χρήση από παιδιά.

ASPIRE Mod Boxxer 80w slider01

Δέχεται ατμοποιητές έως 24mm, διαθέτοντας κομψό σχεδιασμό και υψηλής ποιότητας κατασκευή. Κατασκευασμένο από ανθεκτικά υλικά, με προσεκτική λεπτομέρεια. Προσφέρει πληθώρα λειτουργιών όπως WATT, VOLTAGE, BYPASS, CPS και TC.

ASPIRE Mod Boxxer 80w slider02

ASPIRE Mod Boxxer 80w slider03

ASPIRE Kit Boxxer 80w slider 03

Ο ατμοποιητής AF Tank, η τελευταία καινοτομία της Aspire, ενσωματώνεται άψογα με το Boxxer Mod και ξεχωρίζει για τη συμβατότητά του με τις αντιστάσεις της σειράς AF με τις καλύτερες πωλήσεις στον κόσμο, καθιστώντας τον τον πρώτο ατμοποιητή που υποστηρίζει αυτές τις περιζήτητες αντιστάσεις.

ASPIRE Kit Boxxer 80w slider 04

Συνδυάστε τον AF Tank με την αντίσταση AF 0,4Ω για ανώτερη απόδοση. Σχεδιασμένος ως το τέλειο ταίρι για το Boxxer Mod, είναι συμβατός με τις διάσημες αντιστάσεις τη σειράς AF (0,4/0,6/1,0Ω), εξασφαλίζοντας μια εξατομικευμένη εμπειρία ατμίσματος προσαρμοσμένη στις προτιμήσεις σας.

ASPIRE Kit Boxxer 80w slider 05

Ο ατμοποιητής AF Tank δίνει τη δυνατότητα στους ατμιστές να προσαρμόζουν την εμπειρία τους ρυθμίζοντας τον επάνω δακτύλιο ελέγχου ροής αέρα. Ρυθμίστε τη ροή αέρα ώστε να ταιριάζει με τις προτιμήσεις και να προσαρμόζεται στις διαφορετικές αντιστάσεις, διασφαλίζοντας ένα πραγματικά ικανοποιητικό άτμισμα.

ASPIRE Kit Boxxer 80w slider 06

Απολαύστε απαράμιλλη άνεση με τον AF Tank – αντικαταστήστε αβίαστα το δοχείο της δεξαμενής για ένα απρόσκοπτο άτμισμα.

ASPIRE Kit Boxxer 80w slider 07

Απολαύστε αναπλήρωση χωρίς προβλήματα με το διαισθητικό σύστημα push-to-open του AF Tank. Σχεδιασμένο για απλότητα και στεγανή απόδοση, αυτό το καινοτόμο χαρακτηριστικό εγγυάται ομαλή λειτουργία, βελτιώνοντας την εμπειρία ατμίσματος στο έπακρο.

ASPIRE Kit Boxxer 80w slider 08

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Βάρος:
0 Κιλά
Share:
Σχετικά Προϊόντα

Δείτε σχετικά προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν με βάση το παραπάνω προϊόν.

Back To Top