Share the story

ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ

8 εκατομμύρια θάνατοι το χρόνο. Άλλοι 250 εκατομμύρια άνθρωποι νοσούν σοβαρά εξαιτίας του καπνίσματος. Αυτό δεν είναι πρόβλημα κακών συνηθειών, είναι πρόβλημα κακών προϊόντων.

Εκλέγουμε κυβερνήσεις για να εργαστούν για το κοινό καλό. Αλλά για το κάπνισμα, δεν έχουν λογοδοτήσει ακόμη. Και δεν τήρησαν ποτέ τις υποσχέσεις τους, ωστόσο απαγορεύουν τις επιστημονικά αποδεδειγμένες λύσεις.

Ήρθε η ώρα να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας.
Ήρθε η ώρα για ένα Κίνημα για τα Δικαιώματα των Καπνιστών.

ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΠΝΙΣΤΩΝ

"Πριν από δέκα χρόνια συνήθιζα να καπνίζω καθημερινά. Μετά στράφηκα στο ηλεκτρονικό τσιγάρο. Μου άλλαξε τόσο πολύ την ζωή που άφησα την καριέρα μου στον τομέα της πληροφορικής και ξεκίνησα μια εταιρεία για να κάνω αυτά τα προϊόντα καλύτερα. Από τότε, έχω γνωρίσει πολλούς σπουδαίους ανθρώπους που συμμερίζονται την άποψη ότι αυτό που συμβαίνει στους καπνιστές δεν είναι σωστό. Ξεκινήσαμε το Κίνημα για τα Δικαιώματα των Καπνιστών, μια διαδικτυακή κοινότητα που συμπράττει σε μια ποικιλία έργων προς τον ίδιο στόχο». Max Kosenko

AΣ ΕΞΑΛΕΙΨΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ

Η απαγόρευση των εθιστικών προϊόντων δεν έχει αίσιο τέλος, πρέπει να αντικατασταθούν με καλύτερα. Ο μόνος τρόπος για να φτάσουμε εκεί είναι η οικοδόμηση μιας καλά ρυθμισμένης αγοράς. Θα πιέσουμε τις εθνικές κυβερνήσεις να το κάνουν αυτό τώρα.

Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΜΑΣ:
Προσελκύστε τους πιο ταλαντούχους ανθρώπους για να συμμετάσχουν στο Κίνημα.
• Δημιουργήστε κάθε είδους περιεχόμενο για να ενημερώσετε τους άλλους για το πρόβλημα.
• Προετοιμασία σχεδίων από εμπειρογνώμονες για αλλαγές πολιτικής.
• Υποστήριξη εθνικών ηγεσιών για την επίτευξη αποτελεσμάτων.
• Επέκταση της συνεργασίας σε όλο τον κόσμο.

Στις 8 Νοεμβρίου 2021 στη Γενεύη, ο ΠΟΥ διοργανώνει τη διάσκεψη COP9. Άλλο ένα βήμα υπό την σκιά μας που θα αποφασίσει την τύχη 1,3 δισεκατομμυρίων καπνιστών. Αυτό αφορά εμάς. Ας τους δείξουμε ότι το να μην μας προσκαλέσουν στις συνομιλίες είναι λάθος!

Κυριακή, 7 Νοεμβρίου 2021. Σημειώστε τη μέρα.
• Πολλαπλές δωρεάν διαδρομές με λεωφορείο από την ΕΕ με τους φίλους σας
• Εξουσιοδοτημένη πορεία
• Διαμαρτυρία μπροστά στα κεντρικά γραφεία του ΟΗΕ & ΠΟΥ
• Λεωφορεία για να επιστρέψετε σπίτι την ίδια μέρα

Πηγή: https://bit.ly/3wbM6zy