Share the story

Η βραβευμένη εταιρεία υγρών αναπλήρωσης LIQUA, ως  «Superbrand 2020 και Superbrand 2021» πρωταγωνιστεί στην ατμιστική κοινότητα με τα καινοτόμα και πιστοποιημένα προϊόντα της, στα πλαίσια για μία καλύτερη ζωή, πιο υγιεινή.

Το όραμα της Liqua ήταν και θα παραμείνει ένα, η οριστική διακοπή καπνίσματος.

Χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα και την απόλαυση δημιούργησε oχτώ υπέροχα καπνικά υγρά αναπλήρωσης για όλες τις προτιμήσεις. Απολαύστε τα υπέροχα αρώματα:

Golden Tobacco: Συνδυασμός πλούσιων, γλυκών και ελαφρά πικάντικων αρωμάτων! Μία σίγουρη αποπλάνηση για τους εραστές του αρωματικού καπνού.

Vanilla Tobacco: Διακριτική γεύση καπνού εμπλουτισμένη με απολαυστικές αποχρώσεις βανίλιας που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς!

American Blend: Ένα δυναμικό άρωμα βασισμένο στον γνωστό καπνό Virginia. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο υγρό αναπλήρωσης που στην εισπνοή φέρνει μοναδική γεύση του καπνού και στην εκπνοή ξεχειλίζουν υπέροχες νότες μελιού που απογειώνουν τους γευστικούς σας κάλυκες. Ένα ήπιο και γλυκό ταυτόχρονα Αμερικάνικο χαρμάνι ιδανικό για νέους ατμιστές που αναζητούν ένα γλυκό τελείωμα στο καθημερινό τους άτμισμα.

Traditional Tobacco: Tο Traditional Tobacco είναι η ιδανική επιλογή για το ξεκίνημα ενός ατμιστή. Πρόκειται για ένα υγρό αναπλήρωσης με χαρακτηριστική γεύση του καπνού που συμπληρώνεται από ένα πικάντικο, αλλά γλυκό άρωμα σανδαλόξυλου.

Bright Tobacco: Για τους γνήσιους λάτρεις του καπνού Virginia η Liqua δημιούργησε, το Bright! Ένα πιστό σε γεύση υγρό αναπλήρωσης του γνωστού καπνού με ξυλώδη μπαχαρικά. Ένα ξέκουραστο άρωμα και ταυτοχρόνως απολαυστικό, που πρέπει να δοκιμάσετε.

Turkish Tobacco: To Τurkish Τοbacco έιναι ένα άκρως απολαυστικό "Ανατολίτικο" άρωμα, που στην εισπνοή σας δίνει μία πικάντικη γεύση του καπνού ενώ στην εκπνοή ξετυλίγεται ένα ζεστό, γλυκό τελείωμα μελιού που θα σας εντυπωσιάσει.

Sweet Tobacco: Το Sweet Tobacco συνδυάζει την κλασσική γεύση γλυκού καπνού με νότες ζεστής καραμέλας και βανίλιας και δημιουργώντας μια λαχταριστή εμπειρία

Cuban Cigar: Ένα γνήσιο άρωμα Κουβανέζικου πούρου που σε ταξιδεύει από την πρώτη τζούρα, στην Κούβα. Στην εισπνοή ξεχωρίζει η γεύση του καπνού, ενώ στην εκπνοή ξεχωρίζει ένα γλυκό τελειώμα που θα απογειώσει τους γευστικούς σας κάλυκες.

170176235 931168134311786 2406884911537627363 n