Share the story

Η εταιρία ηλεκτρονικών τσιγάρων και υγρών αναπλήρωσης LIQUA κατακτά για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το βραβείο "Superbrand 2021" και μας κάνει πολύ περήφανους.

Το πρόγραμμα Superbrands είναι μια ανεξάρτητη παγκόσμια αρχή που αξιολογεί εταιρείες τα τελευταία 20 χρόνια. Ο τίτλος Superbrands απονέμεται στις καλύτερες εταιρείες ετησίως σε 90 χώρες παγκοσμίως, βάσει ομοιόμορφων κριτηρίων που έχουν επιλεγεί από ανεξάρτητη επιτροπή εμπειρογνωμόνων Superbrands Brand Council που αποτελείται από επαγγελματίες της επικοινωνίας, μέσων μαζικής ενημέρωσης και μάρκετινγκ.

Οι νικητές του προγράμματος αντιπροσωπεύουν προϊόντα και εμπορικά σήματα που χρησιμοποιούνται από εκατομμύρια καταναλωτές στην καθημερινή τους ζωή. Είμαστε ευγνώμονες για αυτό το βραβείο και είμαστε σίγουροι ότι η LIQUA θα συνεχίσει να είναι ένα από τα καλύτερα υγρά αναπλήρωσης που εμπιστεύονται οι ενήλικες καταναλωτές.

Τα προϊόντα LIQUA είναι από τα πιο δοκιμασμένα και ασφαλή στην αγορά καθώς η εταιρία διαθέτει ένα από τα πιο υπερσύγχρονα εργοστάσια παρασκευής και εμφιάλωσης. Όλα της τα προϊόντα ακολουθούν τις αυστηρές διεθνείς προδιαγραφές και εναρμονίζονται πλήρως και με την ελληνική νομοθεσία (ΤPD).

Με ένα δυναμικό δίκτυο από 85 χώρες παγκοσμίως και σε παραπάνω από 450 σημεία πώλησης στην Ελλάδα, η Liqua είναι πρώτη στις προτιμήσεις και έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των Ελλήνων ατμιστών. Είναι η μόνη εταιρία στην Ευρώπη που διοχετεύει τα προϊόντα της σε Φασματόμετρο Μάζας Αερίων για Πτητικά Συστατικά, μια διαπανηρή διαδικασία δοκιμών που συναντάται κυρίως στην φαρμακευτική βιομηχανία.

Παρακολουθεί, κατανοεί και ανταποκρίνεται στις συνεχώς μεταλασσόμενες ανάγκες των ατμιστών και συμβάλλει σημαντικά με τα προϊόντα της στην μείωση των συνεπειών του καπνίσματος. Διαθέτει πλήρη γκάμα σε έτοιμα υγρά αναπλήρωσης, flavor shots, shortfills, έτοιμα υγρά αναπλήρωσης με υβριδική νικοτίνη και το ηλεκτρονικό τσιγάρο Liqua Vinci 4S.

 LIQUA 4S GIA OLA TA PODS adv