NUMBERS - THREE 10ml

Nobacco
NUMBERS - THREE 10ml Έτοιμο υγρό αναπλήρωσης για ηλεκτρονικό τσιγάροNUMBERS - THREE 10ml Έτοιμο υγρό αναπλήρωσης για ηλεκτρονικό τσιγάρο
5,95 €
Κωδικός: NONU10THREE
Απόθεμα: Μεγάλο
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 εώς 3 ημέρες
Αγοράζοντας αυτό το προϊόν κερδίζετε 5.95 πόντους ή έκπτωση 0.3€ για επόμενη παραγγελία.
  
Επιλέξτε παραλλαγή
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

tpd ready badge2

Στο υγρό αναπλήρωσης NUMBERS - THREE 10ml, η ουδέτερη καπνική γεύση συναντάται με την ξηρή επίγευση του κακάο, δίνοντας ένα ασυναγώνιστο καπνικό αποτέλεσμα. Από την πρώτη εισπνοή θα σας κερδίσει με το ισχυρό χαρμάνι Τούρκικου καπνού και τις ιδιαίτερες αρωματικές νότες του ενώ θα αποτελέσει εξαιρετική παρέα για όλη την ημέρα.

Είναι διαθέσιμo σε τρεις επιλογές νικοτίνης (6, 12 και 18mg/ml) με σύσταση 50% VG / 50% PG.

Στις τιμές που αναγράφονται περιλαμβάνεται Φόρος Κατανάλωσης (0,10€ / ml).

 

0221 descphoto 0 BGON

NOBACCO NUMBERS

Η NOBACCO, στα πλαίσια της έμπρακτης στήριξης των ελληνικών ποιοτικών εταιριών, ξεκίνησε την πολύ επιτυχημένη συνεργασία της με το πρώτο Ελληνικό, Αδειοδοτημένο Εργαστήριο Παραγωγής Ατμιστικών Υγρών, πιστοποιημένο με ISO 9001:2008, την Atmos Lab, το 2012. Επιστέγασμα της συνεργασίας αυτής ήταν δημιουργίας μιας σειράς υγρών αναπλήρωσης, αποκλειστικά για την NOBACCO. Οι επιτυχημένες συνταγές της Atmos Lab είναι γνωστό πως αποτελούν εγγύηση για την ικανοποίηση ακόμη και του πιο απαιτητικού «γευσιγνώστη» ατμιστικών υγρών.

Η σειρά υγρών αναπλήρωσης NOBACCO NUMBERS περιλαμβάνει μια ενδιαφέρουσα ποικιλία γεύσεων και αρωμάτων που συνθέτουν την εξίσωση της καθημερινής απόλαυσης του ατμίσματος, σε προσιτή τιμή! Θα ανακαλύψετε ρεαλιστικές γεύσεις καπνού, φρούτων, γλυκών αλλά και πρωτότυπες μίξεις που θα σας εκπλήξουν ευχάριστα.

Τα υγρά αναπλήρωσης της σειράς NOBACCO NUMBERS χαρακτηρίζονται από την ανώτερη ποιότητα τους, όπως και όλα τα υγρά αναπλήρωσης που διαθέτει η NOBACCO. Για την παραγωγή τους χρησιμοποιούνται άριστες πρώτες ύλες, αποκλειστικά ευρωπαϊκής προέλευσης και παραγωγής, ώστε να συναντούν τις υψηλότερες προδιαγραφές που τίθενται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και τις τεχνικές επιτροπές της.

0221 descphoto 1 1LLZ

TPD COMPLIANT

Τα υγρά αναπλήρωσης Nobacco Numbers είναι πλήρως εναρμονισμένα με την οδηγία της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Tobacco Products Directive2014/40/ΕΕ).

Έχουν ελεγχθεί με αναλύσεις τόσο στην υγρή μορφή τους (υγρό αναπλήρωσης) όσο και στο μείγμα εισπνεόμενου ατμού που απελευθερώνεται κατά τη χρήση του προϊόντος με το ηλεκτρονικό τσιγάρο.
Διέπονται από τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές συσκευασίας και παράλληλα το σύνολο των φυσικοχημικών και τοξικολογικών δεδομένων (συμπεριλαμβανομένης της τοξικολογικής ανάλυσης), έχουν κοινοποιηθεί στην κοινή πύλη εισόδου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (EUCEG), στο Υπουργείο Υγείας, στο Γενικό Χημείο του Κράτους και στο Γενικό Μητρώο Χημικών Προϊόντων. Πωλούνται σε σφραγισμένη συσκευασία των 10ml και διαθέτουν ειδικό κούμπωμα ασφαλείας για την προστασία των παιδιών (Child Proof).

Φέρουν όλες τις υποχρεωτικές προειδοποιήσεις και σημάνσεις σύμφωνα με τον Κανονισμό 1272/2008 (CLP) και την Ευρωπαϊκή Οδηγία 2014/40/ΕΕ (TPD).
Αναγράφονται όλα τα συστατικά τους καθώς και η ημερομηνία λήξης τους.
Απαγορεύεται η αγορά και η χρήση τους από άτομα κάτω των 18 ετών.

Η ΝΟΒΑCCO είναι μια εκ των πέντε εταιρειών ηλεκτρονικού τσιγάρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση, η οποία κλήθηκε από την Commission το 2015 ώστε να συμμετέχει στην συνδιαμόρφωση του ρυθμιστικού πλαισίου για τη Νέα Ευρωπαϊκή Οδηγία για τα προϊόντα καπνού και τα ηλεκτρονικά τσιγάρα.

NICOTINE WARNING

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Βάρος:
0,02 Κιλά
ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ

three min

Share:
Σχετικά Πρϊόντα

Δείτε σχετικά προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν με βάση το παραπάνω προϊόν.

Back To Top