Innokin Ares 2 RTA TPD

Innokin
Innokin Ares 2 RTA Eπισκευάσιμος Ατμοποιητής ηλεκτρονικού τσιγάρουInnokin Ares 2 RTA Eπισκευάσιμος Ατμοποιητής ηλεκτρονικού τσιγάρου
Innokin Ares 2 RTA Eπισκευάσιμος Ατμοποιητής ηλεκτρονικού τσιγάρου Innokin Ares 2 RTA Eπισκευάσιμος Ατμοποιητής ηλεκτρονικού τσιγάρου Innokin Ares 2 RTA Eπισκευάσιμος Ατμοποιητής ηλεκτρονικού τσιγάρου
36,90 €
Κωδικός: INAR2RTA2
Απόθεμα: Εξαντλημένο
Διαθεσιμότητα: Εντός 30 ημερών
Αγοράζοντας αυτό το προϊόν κερδίζετε 36.9 πόντους ή έκπτωση 1.85€ για επόμενη παραγγελία.
  			
			
			
			
			
					
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
BANNER Innokin Ares 2 MTL RTA Product
Η Replace Smoke, σας παρουσιάζει τον αναβαθμίσμενο ατμοποιητή Ares 2 RTA από την Innokin. Mία ακόμα εξαιρετική δημιουργία από τους Δημήτρη Αγραφιώτη και Phil Busardo που καινοτομούν μία ακόμα φορά στους επισκευάσιμους ατμοποιητές.

Innokin Ares 2 MTL RTA slider01

Ένας εξαιρετικά ανθεκτικός ατμοποιητής, κατασκευασμένος με άριστα υλικά κατασκευής Stainless Steel, γυαλί Pyrex και άνετο deck που απευθύνεται σε νέους αλλά και έμπειρους ατμιστές που αναζητούν ευκολία και κορυφαία ποιότητα. Ο Ares 2 RTA, ξεχωρίζει για την "σφιχτή" τσιγαρίσια τζούρα που δίνει την αίσθηση ενός στριφτού τσιγάρου, χωρίς φυσικά τις βλαβερές συνέπειες του.
Ο επισκευάσιμος ατμοποιητής Ares 2 RTA, είναι η βελτιωμένη έκδοση του Ares με διάμετρο 24mm, χωρητικότητα υγρού 2ml και άνετο deck μονής αντίστασης. Διαθέτει επιχρυσωμένο, ρυθμιζόμενο πόλο 510 και αφαιρούμενο επιστόμιο (drip tip) 510, κατασκευασμένο από υλικό Delrin για μία μοναδική αίσθηση στα χείλη.
*Mπορείτε να τοποθετήσετε οποιοδήποτε επιστόμιο 510 της επιλογής σας

Innokin Ares 2 MTL RTA slider03 

Διαθέτει συρώμενο άνοιγμα (Top Cap Zlide) για αναπλήρωση υγρού, πράγμα που τον καθιστά ασφαλή για τις καθημερινές σας δραστηριότητες αλλά και childproof. Το Drip Tip/επιστόμιο λειτουργεί ως ασφάλεια ανοίγματος και κλεισίματος του ατμοποιητή. Αφαιρώντας το, ανοίγετε με ασφάλεια τον ατμοποιητή και μπορείτε να γεμίσετε στην ειδικά σχεδιασμένη οπή.

Innokin Ares 2 MTL RTA slider04

To deck μονής αντίστασης του επισκευάσιμου ατμοποιητή Αres 2 RTA είναι άνετο και διαθέτει κλειστά κανάλια τροφοδοσίας υγρού με σπειρώματα για ευκολότερη τοποθέτηση στο βαμβάκι. Μπορείτε να στήσετε την αντίσταση σας με οριζόντιο βίδωμα όπως και στην προηγούμενη έκδοση του. Τα ειδικά αυλάκια είναι ο οδηγός σας που καθορίζουν το ιδανικό πάχος και μήκος για το βαμβάκι, αποφεύγοντας προβλήματα τροφοδοσίας και πιθανής κακής γεύσης.

Innokin Ares 2 MTL RTA slider02

Διαθέτει νέο Cross Airflow Control όπου έχετε τη δυνατότητα να ρυθμίσετε την εισροή του αέρα πιο εύκολα από ποτέ! Η ροή του αέρα ρυθμίζεται εσωτερικά αλλά και εξωτερικά, και αυτή είναι η ειδοποιός διαφορά του με την προηγούμενη έκδοση του. Το Cross Airflow σας επιτρέπει να ρυθμίσετε τον επιθυμητό αέρα χωρίς να αφαιρέσετε την αντίσταση. Μία ακόμα νέα προσθήκη είναι η οπή 0.8mm για ακόμα πιο σφιχτή και απολαυστική τζούρα.

Innokin Ares 2 MTL RTA slider05

H συσκευασία περιλαμβάνει
1 x Ares 2 MTL RTA
2 x Αντιστάσεις
1 x Ανταλλακτικό επιστόμιο
1 x Σύρμα
1 x Εργαλεία DIY
1 x Βαμβάκι
1 x Εγχειρίδιο χρήσης
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Βάρος:
0,16 Κιλά
ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

Για να διαβάσετε τις οδηγίες χρήσης του προϊόντος, πατήστε επάνω στην εικόνα.
greek manual icon

Share:
Σχετικά Πρϊόντα

Δείτε σχετικά προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν με βάση το παραπάνω προϊόν.

Back To Top